SOS, Danish Ministry of Culture, Copenhagen Light Festival

7. marts 2018

Christian Lemmerz, Lust at Randers Art Museum, 4th of February-28th of May, 2017

2. februar 2017

Fluid Flesh, Nordic Contemporary, Paris. 23.10-1.11,2014

24. oktober 2014

Andante, Cisternerne 1.3-30.11,2014

1. april 2014

Christian Lemmerz Pseudosakral @ Galleri Franz Pedersen, Horsens

3. december 2013

Christian Lemmerz har skabt en intim udstilling bestående af fire nye marmorskulpturer og et tidligere bronzearbejde. Ideen har været at skabe en enkel og klar udstilling. Christian Lemmerz betitler udstillingen Pseudosakral, en reference til religiøse billedforbud med værkerne: God’s Spine, Beingebein, Tabernakel I, II og III.

http://www.galleri-franzpedersen.dk/default.asp

Christian Lemmerz Eine Gruppenausstellung

8. august 2013

Christian Lemmerz
Eine Gruppenausstellung
October 5 th 2013 – January 19th 2014
Horsens Art Museum

Med udstillingen ‘ Eine Gruppenausstellung’ præsenterer Christian Lemmerz en lang række værker, nye som ældre. Det overordnede tema er Christian Lemmerz kunstneriske mangfoldighed. Derfor indeholder udstillingen både en række skulpturer og tegninger, derudover vil støbejernsreliefferne ‘Grab l-Vll’ fra udstillingen ‘Largo’ blive ophængt i en ny konstellation, hvor Christian Lemmerz føjer nye facetter til relieffernes skildring af den bibelske skabelsesbetrenings 7 dage.

I forbindelse med udstillingen publiceres der er katalog.

http://www.horsenskunstmuseum.dk/sw208.asp

New Works at Galleri Brandstrup, Oslo

Christian Lemmerz
Angst
August 29th – October 6th, 2013

http://brandstrup.no/exhibition/

Every Day Matters @ Faurschou Foundation, 14th of March-14th of June, 2013

17. februar 2013

Christian Lemmerz @ The Armory Show, New York

Works by Christian Lemmerz will be on show at Galleri Brandstrup’s booth at The Armory Show in New York from the 7th-10 of March, 2013.

Christian Lemmerz in The White Exhibition at Horsens Art Museum, Denmark

12. februar 2013

Horsens Kunstmuseums samling byder på værker lavet af alskens materialer, med mange forskellige tematikker og i alle regnbuens farver.
Med ‘Den Hvide Udstilling’ bliver der mulighed for at opleve museet, som man aldrig har set det før: På museets lyse trægulve og hvide vægge viser vi nemlig en række værker, der har det til fælles, at de er helt eller næsten uden farve.
Værker udført i gips og marmorer oplagte i denne sammenhæng. Men ‘Den Hvide Udstilling’ byder også på værker, der meget vel kunne være fremstillet i farver – hvis det altså ikke var, fordi de hvide og lyse flader tilfører værkernes form, materiale eller bagvedliggende idé noget ganske særligt.
‘Den Hvide Udstilling’ byder på værker af blandt andre: Christian Lemmerz, Bjørn Nørgaard, Peter Neuchs, Michael Kvium, Sophia Kalkau og Pernille With Madsen.